Eendaagse cursus Met Vertrouwen Bevallen

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je verheugt je vast op de kennismaking met je kindje. Maar eerst is daar de bevalling…toch wel spannend!

  • Ben je benieuwd wat je kunt verwachten rondom en tijdens de bevalling?
  • Vraag je je af hoe je goed kunt omgaan met weeën en pijn?
  • Ben je zwanger van een volgend kindje en wil je graag alle kennis opfrissen?
  • Behandel je graag alle info op één dag in het weekend?

Volg dan de ééndaagse zwangerschapscursus Met Vertrouwen Bevallen bij Lytse Pop. Je krijgt veel praktische informatie over de fases van de bevalling en leert ademtechnieken waar je echt wat aan hebt. Ook kun je al je vragen stellen. Zo ga je goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling in. Er is ook een terugkomochtend na de bevalling. Dan horen we alle bevallingsverhalen en bewonderen we de baby’s. Deze cursus is voor zwangere dames, dus zonder partner. Volg je liever samen met je partner een cursus dan is Samen Bevallen wat voor jullie. 

Zwangere buik

Overzicht zwangerschapscursus Met Vertrouwen Bevallen

Een hele dag cursus met andere zwangere dames in Harlingen | Inclusief koffie, thee, wat lekkers en een heerlijke lunch | Handout van de ademtechnieken | Een terugkomochtend na de bevalling met kraamcadeautje | €139,- | Mogelijk vergoeding door je aanvullende zorgverzekering | 

De eerstvolgende eendaagse cursus Met Vertrouwen Bevallen:
 op zondag 29 september 2019

Direct aanmelden


Inhoud cursus

anatomie hormonen omgaan met pijn de ontsluiting de persfase mogelijke ingrepen (vacuümpomp, keizersnede etc) het eerste contact met je kindje ● belangrijkste info borstvoeding  diverse ademtechnieken houdingen de perstechniek  

Bonussen
✔ 
extra tips en info in 3 uitgebreide mails
✔ cursisten krijgen €10 korting op de huur van een bevalbad of eenmalig €5 korting op privélessen babymassage

Direct aanmelden


Ouder kindje met zwangere buik

 

 

 

 

 


Privécursus Met Vertrouwen Bevallen

Past de datum van de eendaagse groepscursus niet in jouw agenda, krijg je liever op afspraak thuis les of ben je al snel uitgerekend? Dan is een privécursus Met Vertrouwen Bevallen voor jou alleen of een privécursus Samen Bevallen voor jullie samen wellicht een betere optie.

Vergoeding zorgverzekering

Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket bij je zorgverzekering. Soms wordt een deel of zelfs de gehele cursus vergoed. Lytse Pop is gecertificeerd cursusleidster van de vereniging Samen Bevallen.