Eendaagse cursus Met Vertrouwen Bevallen

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Je verheugt je vast op de kennismaking met je kindje. Maar eerst is daar de bevalling…toch wel spannend!

  • Ben je benieuwd wat je kunt verwachten rondom en tijdens de bevalling?
  • Vraag je je af hoe je goed kunt omgaan met weeën en pijn?
  • Ben je zwanger van een volgend kindje en wil je graag alle kennis opfrissen?
  • Behandel je graag alle info op één dag in het weekend?

Volg dan de ééndaagse zwangerschapscursus Met Vertrouwen Bevallen bij Lytse Pop.

Je krijgt veel praktische informatie over de fases van de bevalling en leert ademtechnieken waar je echt wat aan hebt. Ook kun je al je vragen stellen. Zo ga je goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling in. Wil je partner ook graag mee? Dat kan en is zeker aan te raden! De groep is bewust klein zodat er ruimte is voor voldoende persoonlijke aandacht.

Corona
De cursus wordt live op locatie in Leeuwarden gegeven. Uiteraard met in achtneming van de maatregelen. Heb je klachten dan doe je een zelftest en kun je evt ook digitaal meedoen.

Zwangere buik

Overzicht zwangerschapscursus Met Vertrouwen Bevallen

De cursus is van 10-16u in Leeuwarden | Een kleine groep van max 5 zwangeren met of zonder partner | Inclusief koffie, thee, wat lekkers en een heerlijke lunch | Handout van de ademtechnieken | €135,- zonder partner en €149,- met partner | Mogelijk vergoeding door je aanvullende zorgverzekering | Meld je of jullie snel aan om zeker te zijn van een plekje |

Direct aanmelden

Eerstvolgende data cursus Met Vertrouwen Bevallen

● Zaterdag 4 februari 2023 10-16u (nog beperkt plek!)
● Zaterdag 25 maart 2023 10-16u
● Zaterdag 20 mei 2023 10-16u

Inhoud cursus

anatomie hormonen omgaan met pijn de ontsluiting de persfase mogelijke ingrepen (vacuümpomp, keizersnede etc) het eerste contact met je kindje  diverse ademtechnieken houdingen de perstechniek  

Bonussen
✔ 
extra tips en info in 3 uitgebreide mails
✔ cursisten krijgen €10 korting op de huur van een bevalbad of eenmalig €5 korting op specifieke themasessies babymassage of complete privécursus babymassage (€5)

Direct aanmelden
Ouder kindje met zwangere buik

Andere opties

Past de datum van de eendaagse groepscursus niet in jouw agenda, krijg je liever op afspraak thuis les of ben je al snel uitgerekend? Dan is een privécursus Met Vertrouwen Bevallen voor jou zelf of een privécursus of herhalingscursus van Samen Bevallen voor jullie samen een betere optie. Willen jullie samen op cursus in een groep op een vaste avond in de week dan zijn de minicursus of complete cursus van Samen Bevallen goede opties.

Vergoeding zorgverzekering

Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket bij je zorgverzekering. Soms wordt een deel of zelfs de gehele cursus vergoed. Lytse Pop is gecertificeerd zwangerschapsdocent van de vereniging Samen Bevallen.