Digitale Training over Hechting (via een livestream)

De hechting van een jong kind legt de basis voor ALLE andere relaties in het leven. Hechting begint al in de buik vanaf de zwangerschap en groeit verder in de eerste jaren vanaf de geboorte. Soms wordt hechting binnen de (geboorte)zorg vooral gelinkt aan ‘huid-op-huid’ contact of borstvoeding. Maar het gaat om zoveel meer dan dat!  Als professional is het daarom belangrijk dat je weet wat hechting is en hoe je een goede hechting kunt ondersteunen, zodat je ouders en hun kindje(s) een nog betere start kunt geven. We combineren theorie en praktijk in een digitale livestream. Vanuit huis leren, maar met een live docent die vertelt, interactie met andere deelnemers en de mogelijkheid om vragen te stellen. Zo krijg jij KENNIS en TOOLS over HECHTING en heb je je weer een stap verder ontwikkeld als professional.

Programma Training over Hechting

Na de training:
* Weet je wat hechting is
* Ken je de vier hechtingsstijlen

* Kun je de de vier hechtingsstijlen herkennen en begrijpen
* Ken je de relatie(s) tussen hechting en de ontwikkeling van een kind
* Ken je de (risico)signalen
* Kun je een goede hechting ondersteunen en stimuleren  
* Kun je met ouders in gesprek over hechting
* Kun je ouders leren hoe ze basisbevestigend kunnen omgaan met hun baby

Tijd De training wordt gegeven op 2 avonden.

Accreditatie De training is geaccrediteerd voor 3 punten bij KCKZ (Categorie C Verdieping algemene onderwerpen 2019 / Scholing hechting 2016). Lytse Pop zal zorgen voor accreditatie na je deelname en opgave van je KCKZ-nummer.

Kosten De training kost € 69,- per persoon. Per training zijn er 5 tot 15 deelnemers.

Data Als eerste op de hoogte van de nieuwe data in 2022?

Ja, ik heb interesse

Locatie De training wordt via een digitale livestream gegeven (vanuit huis te volgen via een computer/laptop). Na inschrijving ontvang je de precieze link van de training.
De training kan op aanvraag in Harlingen/Leeuwarden of in company door heel Nederland gegeven worden. Neem hiervoor contact op.

Docent  De training wordt verzorgd door Elma van Troost van praktijk Lytse Pop. Zij is als psycholoog gespecialiseerd in zwangerschap, geboorte en jong ouderschap. Daarnaast geeft zij onderwijs, trainingen, zwangerschapscursussen en lessen babymassage. Elma heeft ruime praktijkervaring in het werken met baby’s, kinderen en ouders, coachen van professionals en het ontwikkelen en geven van trainingen.

Foto Elma van Troost