Zwangerschapscursussen

Gefeliciteerd met de zwangerschap! Je verheugt je vast op de kennismaking met je kindje. Maar eerst is daar de bevalling.

  • Ben je benieuwd wat je kunt verwachten tijdens de bevalling?
  • Vind je de bevalling spannend? Of zie je er zelfs wat tegenop?
  • Vraag je je af hoe je kan omgaan met weeën en met pijn?

Al deze vragen en nog veel meer onderwerpen komen in de cursussen bij Lytse Pop aan bod. Ik help je graag met een goede voorbereiding op de bevalling, met praktische informatie en oefeningen waar je echt wat aan hebt. Zo kun je goed voorbereid en met vertrouwen de bevalling ingaan.

Zwangere buik

Eendaagse cursus – Met Vertrouwen Bevallen

Samen met andere zwangeren krijg je alle informatie over de verschillende fases van de  bevalling. Ook leer je verschillende ademtechnieken en oefenen we met houdingen. Complicaties en  borstvoeding komen ook aan bod. Uiteraard kun je al je vragen stellen en is het ook erg leuk om ervaringen uit te wisselen. Een heerlijke lunch is ook inbegrepen.

meer info over 'met vertrouwen bevallen'

Cursussen voor stellen – Samen Bevallen

Er zijn diverse mogelijkheden om jullie samen voor te bereiden op de bevalling met een cursus Samen Bevallen. Zowel in een groep als privéles aan huis. De partner is volwaardig cursist en volgt dus ook alle lessen. De partner leert hoe hij of zij de zwangere kan steunen en helpen voor, tijdens en na de bevalling. Zo kunnen jullie – als goed voorbereid team – met vertrouwen de bevalling ingaan.

Meer info over 'samen bevallen'