Herhalingscursus (2e of volgend kindje)

  • Willen jullie je samen goed voorbereiden op de geboorte van een tweede of volgend kindje?
  • Lijkt het jullie fijn om theorie en praktijk over de bevalling kort en bondig te herhalen?
  • Vinden jullie het prettig om jullie bevalervaring(en) aandacht te geven?

Dan is de Herhalingscursus Samen Bevallen wat voor jullie. Na de cursus is jullie kennis opgefrist en weten jullie precies hoe de ademhalingen gaan. Bovendien krijgen jullie praktische tips voor de komst van dit broertje of zusje. Een waardevolle voorbereiding voor de gezinsuitbreiding.

Ouder kindje met zwangere buik

Inhoud Herhalingscursus

Theorie
hormonen omgaan met pijn de ontsluiting de persfase mogelijke ingrepen (vacuumpomp, keizersnede etc) vorige bevalervaring(en) broertje/zusje erbij

Praktijk
diverse ademtechnieken houdingen de perstechniek

Direct aanmelden

HHC Annette & Marcel 2

Tarieven

Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket bij jullie zorgverzekering(en). Soms wordt de gehele herhalingscursus vergoed. Lytse Pop is gecertificeerd cursusleidster Samen Bevallen.

Herhalingscursus
Twee lessen van 2 uur €180,- | Drie lessen van 2 uur of twee lessen van 3 uur €270,- | Weekendtoeslag op za & zon €15,- per les | Reiskosten buiten Harlingen €0,23 p/km | Docent komt op afspraak bij jullie thuis | Inclusief reader en kraamcadeautje | Afhankelijk van jullie wensen is het bij 6 uren les mogelijk om onderwerpen als borstvoeding, ontspanningsoefeningen of massage ook op te nemen in de cursus | Direct aanmelden

Bonussen bij de Herhalingscursus
✔ 
extra tips en info per mail na iedere cursusavond
✔ mogelijkheid om boeken te lenen over zwangerschap en geboorte
✔ cursisten krijgen eenmalig €10 korting op de huur van een bevalbad of eenmalig €5 korting op privélessen babymassage

Direct aanmelden

Liever cursus in een groep?
Dan kunnen jullie meedoen met de Complete Cursus (7x les en een terugkom)  of de Minicursus (4x les en een terugkom).
De ééndaagse cursus op zaterdag in een groep is ook fijn als korte opfriscursus.


Combinatie met psycholoog

Kijk je er negatief terug op je vorige bevalling(en)? Dan is begeleiding door mij als psycholoog in combinatie met een herhalingscursus een goede optie. De vorige bevalling(en) verwerken zodat deze minder invloed op je heeft en samen goed voorbereiden op de komende bevalling. Een win-win combinatie. Lees meer over de psychologische begeleiding of neem vrijblijvend contact op voor overleg. Aanmelden kan hier, vermeld alsjeblieft bij vragen/opmerkingen dat jullie de herhalingscursus privé willen combineren met coaching.