Herhalingscursus (2e of volgend kindje)

  • Willen jullie je samen goed voorbereiden op de geboorte van een tweede of volgend kindje?
  • Lijkt het jullie fijn om theorie en praktijk over de bevalling kort en bondig te herhalen?
  • Vinden jullie het prettig om jullie bevalervaring(en) aandacht te geven?

Dan is de Herhalingscursus Samen Bevallen wat voor jullie. Na de cursus is jullie kennis opgefrist en weten jullie precies hoe de ademhalingen gaan. Bovendien krijgen jullie praktische tips voor de komst van dit broertje of zusje. Een waardevolle voorbereiding voor de gezinsuitbreiding.

Ouder kindje met zwangere buik

Inhoud Herhalingscursus

Theorie
hormonen omgaan met pijn de ontsluiting de persfase mogelijke ingrepen (vacuümpomp, keizersnede etc) vorige bevalervaring(en) broertje/zusje erbij

Praktijk
diverse ademtechnieken houdingen de perstechniek

Direct aanmelden

HHC Annette & Marcel 2

Tarieven

Vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding vanuit het aanvullende pakket bij jullie zorgverzekering(en). Soms wordt de gehele herhalingscursus vergoed. Lytse Pop is gecertificeerd cursusleidster Samen Bevallen.

Herhalingscursus
Eén les van 2 uur €100 | Eén les van 3 uur €150 | Twee lessen van 2 uur €200 | Drie lessen van 2 uur of twee lessen van 3 uur €300 (inclusief borstvoeding óf massage als extra onderwerp) | Aantal uren afhankelijk van jullie wensen en eerdere cursus, geef dit even aan in het opmerkingenveld op het aanmeldformulier | Op de praktijk in Leeuwarden | Ook mogelijk bij jullie thuis, dan gelden reiskosten (€0,23 p/km + per les een vast tarief van €2,50 tot 10 km / €5 tot 25 km / €10 tot 35 km / grotere afstanden in overleg) | Inclusief reader |  Direct aanmelden

Bonussen bij de Herhalingscursus
✔ 
extra tips en info per mail na iedere cursusavond
✔ mogelijkheid om boeken te lenen over zwangerschap en geboorte
✔ cursisten krijgen €10 korting op de huur van een bevalbad of eenmalig €5 korting op specifieke themasessies babymassage of complete privécursus babymassage (€5)

Direct aanmelden

Liever cursus in een groep?
De ééndaagse cursus op zaterdag in een groep is fijn als korte cursus om op te frissen. Jullie kunnen ook meedoen met de Complete Cursus (7x les en een terugkom)  of de Minicursus (4x les).


Combinatie met psycholoog

Kijk je er negatief terug op je vorige bevalling(en)? Dan is begeleiding door mij als psycholoog in combinatie met een herhalingscursus een goede optie. De vorige bevalling(en) verwerken zodat deze minder invloed op je heeft en samen goed voorbereiden op de komende bevalling. Een win-win combinatie. Lees meer over de psychologische begeleiding of neem vrijblijvend contact op voor overleg. Aanmelden kan hier, vermeld alsjeblieft bij vragen/opmerkingen dat jullie de herhalingscursus privé willen combineren met psychologische begeleiding.